De moderne en frisse Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

LeFysio

Fysiotherapeut in Zoetermeer

Fysiotherapiepraktijk LeFysio is samen met Lafysio gevestigd in het BeautyHart, gelegen in het centrum van Zoetermeer. Zij richten zich op het optimale herstel en de revalidatie van patiënten. Klachten kunnen op verschillende manieren veroorzaakt worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan werk, sport, trauma’s, etcetera. Deze klachten kunnen variëren van kleine tot grote beperkingen die ervaren kunnen worden in het algemeen dagelijks leven. De fysiotherapeut van LeFysio streeft ernaar om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. Dit zal gedaan worden doormiddel van een vraaggesprek en onderzoek om te achterhalen wat er precies aan de hand is en stelt aan de hand hiervan samen met u een behandelplan op.

Fysiotherapie behandeling & training

De fysiotherapeut van LeFysio behandelt door middel van massage, mobilisatietechnieken, elektrotherapie en oefentherapie/training na trauma of andere letsel/beperkingen. U kunt daarnaast ook onder begeleiding sport specifieke trainingen volgen of juist trainingen om uw algehele fitheid te verbeteren. De fysiotherapeut streeft naar een optimale behandeling die passend is bij uw aangegeven hulpvraag.

Vragen of een afspraak maken?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Peter-Paul de Rotte. Dat kan eenvoudig via het contactformulier of door te bellen naar 06 - 50 50 33 93.

Fysiotherapiepraktijk Zoetermeer

LeFysio
Amsterdamstraat 3
2711 GX Zoetermeer

Telefoonnummer: 06 - 50 50 33 93
E-mailadres: praktijklefysio@gmail.com

Lage rugklachten

Lage rugklachten

Lees verder...
Contactformulier