De moderne en frisse Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

Regenesis Healing Therapie Zoetermeer

Praktijk Ayla

Met regenesis healing begeleid ik mannen, vrouwen en kinderen die stressvolle periodes in hun leven hebben meegemaakt waardoor lichamelijke en geestelijke klachten zijn ontstaan. Kleine of grote gebeurtenissen die ze zich soms niet meer kunnen herinneren.Wanneer die gebeurtensisen niet goed zijn verwerkt, vormen ze energieblokkades. Die blokkades zijn onbewust als een rode draad door hun leven gaan lopen, waardoor stress is ontstaan. Met regenesis healing begeleid ik mannen en vrouwen en kinderen. Vol zelfvertrouwen vanuit het hier en nu je levenspad te volgen in gezondheid en 100% in balans. Intens genieten van het leven: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Regenesis staat voor wedergeboren

Regenesis is een lichaamsgerichte therapie. Ieder lichaamscel kent jouw levensverhaal. Dit betekent ook dat daar de gebeurtenissen en trauma’s in opgeslagen liggen. Waardoor er diverse lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan.

Energiebehandelingen

Door middel van universele energie die ik via mijn handen kan doorgeven aan jouw lichaam, laat jouw lichaam deze energie naar die plaatsen gaan in het lichaam gaan waar de klachten zijn ontstaan.

Ook weer een ontspannen en gelukkig leven leiden? Vul het reactieformulier in of bel vrijblijvend naar 079-3031714 of 06-27119950.

Neem contact op voor een afspraak