De moderne en frisse Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

Botox®, fillers & (sport)voedingsadvies

Life and Identity Zoetermeer

Life and Identity is gespecialiseerd in Botox®, fillers en (sport) voedingsadvies. Ons motto is wie zich goed voelt straalt dit ook uit. Daarom probeert life and Identity uiterlijk en innerlijk in balans te brengen. Wij kunnen u helpen om uw voeding en sportprestaties in overeenstemming te brengen zodat u meer spermassa in kortere tijd opbouwt. Life and Identity kan u ook helpen uw uitstraling te verbeteren door middel van een botox behandeling waarbij wij de fronsrimpel of de kraaienpootjes kunnen verminderen. Wij zien u graag terug bij Life and Identity.

Gespecialiseerde artsen voor botox behandelingen

Bij Life and Identity kunt u terecht bij van onze gespecialiseerde artsen voor botox behandelingen. Tijdens de intake zal er aan de hand van uw wensen en de te behandelen rimpel (bijvoorbeeld fronsrimpel, kraaienpootjes en voorhoofd) een behandelplan opgesteld worden over welke botox behandeling het best bij u past. Ook voor fillers voor o.a. de lippen kunt u bij ons terecht.

Wilt u graag wat meer volume in uw lippen of wilt u uw lipcontour verbeteren dan kunt u bij Life and Identity terecht voor lip fillers. Aan de hand van een intakegesprek en uw wensen wordt er door onze arts een behandelplan met fillers opgesteld en uitgevoerd. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van speciale lip fillers van o.a. het merk Allergan zodat uw lippen zacht en soepel blijven. Ook voor een botox behandeling voor rimpels kunt u bij ons terecht.

Botox behandelingen tegen hoofdpijn

Heeft u ook zo’n last van hoofdpijn door het voortdurend fronsen? Bij Life and Identity kunt u terecht voor een botox behandeling tegen hoofdpijn. Door het inspuiten van een kleine hoeveelheid botox in de fronsspier verlicht u de symptomen van hoofdpijn gedurende enkele maanden. Tevens kunnen wij bijvoorbeeld botox inspuiten om kraaienpootjes te verminderen of overmatig transpireren/zweten tegen te gaan. Naast dat wij een botox kliniek zijn, zijn wij ook gespecialiseerd in o.a. lip fillers en (sport) voedingsadvies.

Laat uw vermoeide uitstraling verminderen!

Wilt u uw vermoeide uitstraling verminderen, dan kan Life and Identity u daarbij helpen met een wenkbrauwlift, verminderen van de frons of het opvullen van de neuslippen plooi. De wenkbrauwlift en de behandeling van de frons wordt uitgevoerd met een geringe hoeveelheid botox. Het opvullen van de neuslippen plooi wordt uitgevoerd door het inspuiten van een geringe hoeveelheid filler. Dit alles na het opstellen van een behandelplan door u en onze gespecialiseerde cosmetisch arts.

Openingstijden Life and Identity

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09:00 - 20:00 uur
09:00 - 20:00 uur
09:00 - 20:00 uur
09:00 - 20:00 uur
09:00 - 20:00 uur
09:00 - 20:00 uur
Gesloten

Contactgegevens

Voor vragen en het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op:

T: 06 - 40 988 204
E: info@lifeandidentity.com
W: www.lifeandidentity.com

Adresgegevens

Amsterdamstraat 3
2711 GX Zoetermeer

Contactformulier