De moderne en frisse Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

Toe Thaise Massage

Massagesalon voor maximale ontspanning

Toe Thaise Massage in het Beautyhart in Zoetermeer is de plek waar u tot rust kunt komen en lekker ontspant door onze verschillende behandelingen. Ervaar maximale ontspanning in onze knusse massagesalon. Wij voeren geen erotische massages uit!

Soorten behandelingen

De traditionele massage

Deze vorm van massage heeft een positieve invloed op onder andere chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren/gewrichten en een slechte doorbloeding.

Oliemassage (Aroma)

Aromatherapie kan vooral toegepast worden voor verlichting van de pijnen en vermindering van spanning en vermoeidheid. De oliemassage is vooral ontspannend. Daarnaast heeft het een preventief effect op de lichamelijke klachten, doordat het de spieren helpt te ontspannen en de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam bevordert. Dit stimuleert de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Sportmassage

Deze therapeutische massage is ontwikkeld voor het verlichten en voorkomen van sportblessures. Maar ook om te helpen bij het herstel van volledige sporthervatting na een blessure.

Kruidenstempels

Het lichaam wordt met warme kruidenbuidels gemasseerd. Al deze kruiden hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect op het lichaam, de organen en de geest. Daarnaast werken de Thaise kruiden ook geneeskrachtig bij o.a. reuma, spierklachten en bij oedeem. De stempels geven na afloop een ontspannen en rozig gevoel, de aromatische geuren zullen vast en zeker een vakantiebeleving oproepen.

Stempelkaart en cadeaubon

Wij verkopen ook cadeaubonnen en werken met een stempelkaart! Bij elke volle stempelkaart van 10 stempels krijgt u 50% korting op u volgende massagebehandeling.

Afspraak maken

Op zoek naar een massagesalon in Zoetermeer om maximaal te ontspannen? De behandelingen van Toe Thaise Massage worden alleen op afspraak gedaan. Stuur een e-mail of bel direct: 06 - 43659430.

Openingstijden Toe Thaise Massage

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

10:00 - 19:00 uur
10:00 - 19:00 uur
10:00 - 19:00 uur
10:00 - 19:00 uur
10:00 - 19:00 uur
10:00 - 19:00 uur
Gesloten

Contactgegevens

Voor vragen en het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op:

T: 06 - 43659430
E: karintirak@gmail.com
W: www.beautyhart.nl

Adresgegevens

Amsterdamstraat 3
2711 GX Zoetermeer

Toe Thaise Massage in beeld
Contactformulier