De moderne en frisse Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

Lafysio

Fysiotherapeut in Zoetermeer

Fysiotherapiepraktijk Lafysio is gevestigd in het BeautyHart, gelegen in het centrum van Zoetermeer, en richt zich op het optimale herstel en de revalidatie van patiënten. Steeds vaker komen er klachten voor die op verschillende manieren veroorzaakt kunnen worden. Denk hierbij aan werk, sport, huishouden, een trauma, et cetera. Deze klachten kunnen een grote  beperking zijn voor het algemeen dagelijks leven. De fysiotherapeut bij Lafysio streeft ernaar om door middel van een vraaggesprek en onderzoek te achterhalen wat er precies aan de hand is en stelt aan de hand hiervan samen met u een behandelplan op.  

Fysiotherapie behandeling & training

Fysiotherapeut Lafysio behandelt door middel van massage, mobilisatietechnieken en oefentherapie. Het is ook mogelijk om na een opgelopen trauma (of ander dergelijke letsel) trainingen te volgen om uw lichaam te versterken en de kans op dergelijk letsel in de toekomst te verkleinen. U kunt daarnaast onder begeleiding sport specifieke trainingen volgen of trainingen om uw algemene fitheid te verbeteren. Er wordt gestreefd naar een optimale fysiotherapie behandeling passend bij u en die aansluit op uw hulpvraag. 

Vragen of een afspraak maken?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Latoya van der Meer. Dat kan eenvoudig via onderstaand contactformulier of bel 06 - 24 63 27 87.

Contactformulier

Fysiotherapiepraktijk Zoetermeer

Lafysio
Amsterdamstraat 3
2711 GX Zoetermeer

Telefoonnummer: 06 - 24 63 27 87
E-mailadres: lafysio@gmail.com

Carpaal tunnel syndroom

Carpaal tunnel syndroom

Lees verder...
Lafysio in beeld