De moderne en frisse Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

Keratine behandeling | Vanaf € 105,-

Beautyhart Kapsalon

Gezond, makkelijk handelbaar en pluisvrij haar... wie wil dat nu niet? In onze kapsalon hebben wij de keratine behandeling van Brazilian Keratin. Deze behandeling is geschikt voor alle haartypen en verandert droog, pluizig, statisch en weerbarstig haar in een glad, handelbaar, sexy en pluisvrij kapsel.

Met de keratine behandeling brengen we de keratine diep in het haar. Hierdoor blijft uw haar wel 3 tot 5 maanden uiterst soepel vallen en zijdezacht aanvoelen. De keratine behandeling is geen relaxer of straightener, uw haar houdt zijn natuurlijke slag of krul. Het haar wordt glanzender, zachter en gezonder, waardoor het wel gladder lijkt. Na 3 tot 5 maanden zal het effect van de keratine behandeling geleidelijk verdwijnen door het wassen.

Geschikt voor alle haartypen

Keratine is een lichaamseigen eiwit dat in huid en haar voorkomt. Hierdoor kan de keratine behandeling toegepast worden op chemisch behandeld haar (geverfd, gepermanent of gestraightened), haar dat beschadigd is door zon, zee en chloorwater, hairextensions van echt haar, maar ook op onbehandeld haar dat erg weerbarstig is.

De eerste 72 uur is het beter om het haar niet te wassen. Voorkom dat in deze periode uw haar vochtig wordt. De eerste 72 uur is het ook belangrijk dat u uw haar los draagt, het mag niet vastgezet worden in een staart of met een clip.

Als uw haar toch vochtig wordt, droog het dan zo snel mogelijk met een föhn. Voor het onderhoud van uw haar na de eerste 72 uur krijgt u bij uw keratine behandeling een verzorgende shampoo en conditioner.

Deze intensieve keratine behandeling die 3 tot 5 maanden uw haar gezond, glanzend, zijdezacht en soepel vallend maakt.

Vanaf € 105,-

Beautyhart Kapsalon

Contactpersoon: Alvina Shelest
Amsterdamstraat 3
2711 GX Zoetermeer
T: 079 - 331 16 24 

In geval van nood: 06 - 20 03 86 78

Beautyhart Kapsalon in beeld
Contactformulier