De moderne en frisse Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

Over Beautyhart Kapsalon

Eigen kapsalon voor styliste Alvina

Alvina Shelest heeft haar eigen kapsalon in het BeautyHart geopend: BeautyHart Kapsalon. Meer dan 9 jaar was zij dé dameskapper bij Mondial kappers aan het Noordwaarts.

Veel van haar vaste klanten zijn blij dat zij nu weer bij haar terecht kunnen omdat zij dan verzekerd zijn van een fijn zittend kapsel, maar vooral ook om haar persoonlijke aandacht. Overigens, ook heren zijn natuurlijk welkom in deze fraai ingerichte kapsalon.

“Alvina geeft een eerlijk en oprecht advies zonder commerciële bijbedoelingen,” zegt één van haar klanten.

“Ik heb niet het prachtigste en dikste haar van de wereld, maar Alvina zorgt er iedere keer weer voor dat het heel mooi in model zit en modern geknipt is.“

Alvina is geboren en getogen in de Oekraïne, maar woont al jaren in Nederland en spreekt inmiddels goed Nederlands. Overigens studeerde zij af als ingenieur in de metaaltechniek!

“Maar ik koos uiteindelijk voor het kappersvak,”vertelt ze. “Ik wil nu eenmaal creatief werken, dat is mijn passie. Ik heb de kappersopleiding gevolgd en me verder bekwaamd als styliste. Al meer dan 20 jaar ben ik kapster. Voor een fijn zittend kapsel is een goede coupe een eerste vereiste. Via trainingen blijf ik op de hoogte van de laatste modelijnen en kniptechnieken. Als u bij ons binnenstapt, zeg dan niet: ‘doe maar weer hetzelfde’, maar daag mij uit. Graag geef ik advies.”

BeautyHart Kapsalon van Alvina is gemakkelijk bereikbaar aan de achterzijde van het Stadshart. Wie bij de kledingzaak CoolCat de trap afgaat, komt uit voor de deur van het BeautyHart en de kapsalon van Alvina.

Bron: deweekkrant.nl

Beautyhart Kapsalon

Contactpersoon: Alvina Shelest
Amsterdamstraat 3
2711 GX Zoetermeer
T: 079 - 331 16 24 

In geval van nood: 06 - 20 03 86 78

Contactformulier