De moderne en frisse Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

TCA peeling voor huidverbetering

Voor een vitale huid en frisse teint

Bij een TCA peeling worden verschillende vloeibare stoffen op de huid aangebracht die ervoor zorgen dat de beschadigde laagjes van de huid los laten en verwijderd worden. De behandeling zelf kan zonder verdoving worden uitgevoerd en duurt ongeveer 15 minuten. Nadat de huid is gereinigd en voorbereid, wordt het trichloorazijnzuur op de huid aangebracht. Na 1 tot 2 minuten wordt de huid gekoeld en verdwijnen de dode huidcellen. Tegelijkertijd wordt de lederhuid gestimuleerd om nieuwe huidcellen te produceren.

De werking van onze TCA peeling

Door de TCA peeling worden fijne lijntjes en rimpeltjes verzacht en wordt de huidskleur egaler. De TCA peeling heeft een verfrissend effect voor gezicht, hals decolleté en handen. De conditie van een huid die bijvoorbeeld is aangetast door roken, zon, vermoeidheid of stress, verbetert significant na een TCA peeling.

Nazorg bij een TCA peeling

Een week na de behandeling zijn de oude huidcellen volledig afgestoten en komt er een nieuwe huid voor in de plaats. Een egalere huid waarbij oneffenheden grotendeels verdwenen zijn. De huid is nog wel kwetsbaar. Wij adviseren dringend niet te zonnebaden en in de buitenlucht altijd een crème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken om de huid te beschermen tegen UV-licht. Het kan zijn dat voor een optimaal effect de behandeling 1 of 2 keer herhaald moet worden.

Prijzen

Losse behandeling (vanaf-prijs)
Één kuur van 4 behandelingen

€ 60,-
€ 220,-

Makeup by Anna

Maandag t/m zaterdag
Zondag

09:30 - 19:00 uur
Gesloten

Voor vragen en het maken van een afspraak kunt u Anna Manoukian bereiken op:

T: 06 33 81 61 80
E: aidaarsen@hotmail.com

Een TCA peeling is perfect voor:

  • Een frissere en jongere uitstraling van de huid
  • Verbetering van de conditie van de huid
  • Verbetering huidstructuur, verfijnen van de poriën
  • Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
  • Verminderen van pigmentvlekken
  • Behandeling van littekens van acne
  • Bestrijding van acne
Contactformulier