De moderne en frisse Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

Praktijkruimte te huur in hartje Zoetermeer Centrum

Exclusieve behandelruimte te huur voor ondernemers in Beauty & Care

Bereik snel nog meer nieuwe klanten!

Wegens het succes van het beauty & care-concept zijn alle ruimtes ook geheel gerenoveerd en omgetoverd tot direct te betrekken praktijkruimtes. Natuurlijk huur je een ‘all-in’-praktijkruimte en kunnen je klanten altijd gebruikmaken van de centrale wachtruimte, toiletgroepen en een WiFi-netwerk. Maar in het Beautyhart huur je niet alleen een moderne, frisse praktijkruimte in het centrum van Zoetermeer: je ontmoet ook ondernemers die jouw business versterken. Zo bereik je dus snel nog meer nieuwe klanten! Ook heeft het Beautyhart een eigen website die in Google goed wordt gevonden.

De laatste praktijkruimte is nu nog te huur 
(VOL = VOL):

Eerste verdieping:

✓ Een (kleine) kamer van 12 m²

Huur een praktijkruimte in het Beautyhart Zoetermeer

Kiezen voor het huren van praktijkruimte in het Beautyhart betekent het huren van een praktijkruimte centraal gelegen in het Centrum van Zoetermeer. Kant-en-klaar, en je profiteert direct mee van het 'alles-onder-één-dak'-principe. Klanten weten je dus altijd te vinden! Op nog geen 80 meter van RandstadRail Stadhuisplein en direct gelegen aan de grote parkeergarage Amsterdamstraat. Mooi meegenomen is het feit dat je klanten altijd gratis parkeren, direct naast de deur!

Maak een vrijblijvende bezichtingsafspraak

Specifieke wensen en ideeën voor het huren van jouw praktijkruimte in het Beautyhart Zoetermeer zijn altijd bespreekbaar. Samen een praktijkruimte huren met een jouw bekende collega kan natuurlijk ook!

Graag nodigen wij je uit voor het maken van een vrijblijvende bezichtingsafspraak. Dat kan 7 dagen per week, wanneer het je uitkomt. Neem direct contact op met Reinier Speets door te mailen naar reinierspeets@gmail.com​.

Contactformulier

Frisse, moderne all-in praktijkruimte te huur
  • ✓ Gelegen in hartje centrum van Zoetermeer
  • ✓ Centrale wachtruimte, Wifi, wasgelegenheid aanwezig
  • ✓ Google geoptimaliseerd profiel gratis op www.beautyhart.nl
  • ✓ Uitstekende vindbaarheid op Google van de Beautyhart ondernemers
  • ✓ 80 meter vanaf RandstadRail Stadhuisplein
  • ✓ Je klanten parkeren 2 uur gratis naast de deur
  • ✓ Ondernemers netwerk, snel meer nieuwe klanten!
Fotogalerij