De moderne en frisse Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

Spirituele Coach

Praktijk Ayla

Als spirituele coach kijk met een holistische blik naar de mens. Met een holistisch benadering kijk ik naar lichamelijk, geestelijk, spirituele en omgevings-factoren. Dit is vooral jouw levenspad en waar ben jij je bewust van en wat kan je daar in veranderen.

Ik help je op het pad van bewustwording en bewustzijn. Waar liefde voor jezelf een belangrijk item is want van uit liefde voor jezelf kun je onvoorwaardelijke liefde geven aan anderen.

Hierbij is bezieling van het lichaam heel belangrijk, waar al onze zintuigen een belangrijke rol in spelen, wat voel ik, wat ruik ik, wat proef ik, wat hoor ik, wat zie ik, wat ervaar ik.

Door gebeurtenissen in je leven ook wel jou levenspad kunnen ervoor zorgen dat de bezieling vervaagd en je uiteindelijk in een verkeerde spiegel bent gaan kijken en je je daardoor niet gelukkig voelt, stress ervaart, je niet gekend wordt om wie je ben en daardoor ontstaat er disbalans in lichaam, ziel en geest.

Door samen met jou opzoek te gaan naar jou ware ik, en jezelf weer lief kunnen hebben om wie je ben. En je van daaruit je grenzen durft aan te geven en ook voorbij je comfort zone durft je kijken hoe mooi de wereld daar is, ontstaat er rust en ontspanning en vertrouwen in jezelf en in het leven.

En zegt JA tegen jezelf, dit is wie ik ben en wat ik wil. En je liefde vol je grenzen durft aan te geven vanuit jou kracht.

Durf te geloven in een mooie wereld vol overvloed want de antwoorden liggen in jezelf want uiteindelijk is alles al voor bestemd, om te groeien naar een nog mooier mens.

Ook weer een ontspannen en gelukkig leven leiden? Vul het reactieformulier in, mail me info@praktijk-ayla.nl of bel me 06-27119950.

Contactgegevens Praktijk Ayla

Amsterdamstraat 3
2711 GX Zoetermeer

079-3031714
06-27119950
info@praktijk-ayla.nl

Neem contact op voor een afspraak