De moderne en frisse Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

Pigmentvlekken verwijderen met laser

IPL laseren zonder huidbeschadiging in Zoetermeer

Teveel in aanraking gekomen met UV-straling en pigmentvlekken gekregen? Makeup by Anna heeft ruime ervaring in het IPL laseren van pigmentvlekken. De behandeling is voor pigmentvlekken in de bovenste huidlaag, ook wel opperhuid genoemd.

Pigmentvlekken behandeling Zoetermeer

Een pigmentvlekkenbehandeling wordt zonder verdoving uitgevoerd. Gemiddeld duurt de behandeling vijftien tot dertig minuten. Voor het meest optimale resultaat zijn er meestal meerdere behandelingen vereist. De pigmentvlekken worden vervaagd met behulp van IPL laser. Zo wordt pigmentatie effectief aangepakt.

Nawerking pigmentvlekken verwijderen

Na de behandeling van de pigmentvlekken met de IPL laser kan lichte roodheid en zwelling optreden. Echter, dit verdwijnt naar verloop van tijd. Ook kan de pigmentatie in het begin iets donkerder worden. Vaak is dit na een week verdwenen. Nadat u de pigmentvlekkenbehandeling met laser heeft laten uitvoeren mag de huid voor een periode van zes weken niet aan de zon worden blootgesteld. Het gebruik van een goede zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor is aan te raden. Moedervlekken zijn pigmentvlekken die diep in de huidlaag ontstaan zijn. Dit pigment ligt te diep om met laser te verwijderen.

Meer over onze pigmentvlekkenbehandeling

Makeup by Anna

Maandag t/m zaterdag
Zondag

09:30 - 19:00 uur
Gesloten

Voor vragen en het maken van een afspraak kunt u Anna Manoukian bereiken op:

T: 06 33 81 61 80
E: aidaarsen@hotmail.com

Contactformulier