De moderne en frisse Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

Mesotherapie met de Pistor Eliance Mesogun

Mesotherapie praktijk in hartje Zoetermeer

Heeft u storende rimpels en lijntjes in uw gezicht? Dan is mesotherapie met de Pistor Eliance Mesogun de oplossing! De Pistor Eliance Mesogun maakt het mogelijk om cross-linked hyaluronzuur in de huid aan te brengen waardoor rimpels, vouwen en lijntjes vervagen met als direct zichtbaar resultaat een fris en stralend uiterlijk! Hyaluronzuur is een veilige filler die na 8-12 maanden door het lichaam zelf wordt geabsorbeerd. Het is dus geen permanente filler maar geeft een tijdelijk resultaat. Met slechts één behandeling houdt dit resultaat 8 tot 10, soms wel 12 maanden, afhankelijk van uw huidconditie.

Pistor Eliance Mesogun behandeling

De Pistor Eliance Mesogun is volledig computergestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de rimpeldiepte van te voren kunnen worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten. Met kleine injecties wordt het hyaluronzuur maximaal 3 mm diep in de huid aangebracht en wordt de rimpel of het lijntje zichtbaar opgevuld.

Herhaalbehandelingen mesotherapie

Meestal volstaan 1 à 2 behandelingen. Afhankelijk van uw huid zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het voor u ideale resultaat kan worden onderhouden door herhaalinjecties, bijvoorbeeld 1 keer per 3-4 maanden.

Prijzen mesotherapie Zoetermeer

Per eenheid (0,1 ml)
Per spuit (0,8 ml)

€ 30,-
€ 220,-

Makeup by Anna

Maandag t/m zaterdag
Zondag

09:30 - 19:00 uur
Gesloten

Voor vragen en het maken van een afspraak kunt u Anna Manoukian bereiken op:

T: 06 33 81 61 80
E: aidaarsen@hotmail.com

Behandelmogelijkheden:

  • Neus-lippen plooi
  • Frons rimpel
  • Voorhoofdsrimpels
  • Kraaienpootjes
  • Verticale lip lijntjes
  • Lippen

 

Contactformulier