De moderne en frisse Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

Luxury Permanente Makeup By Anna

Specialist in permanente wenkbrauwen, eyeliner, lipliner en full lips

Luxury Permanente Makeup By Anna is gespecialiseerd in het zetten van permanente wenkbrauwen, permanente eyeliner, permanente lipliner en full lips. Wij werken met compleet synthetische en organische pigmenten met de hoogste zuiverheid. Deze pigmenten zijn vrij van ijzer.

Pijnloze behandeling

Bij Luxury Permanente Makeup By Anna werken wij met Swiss Color. Dat heeft als resultaat dat de behandelingen nagenoeg pijnloos zijn en het resultaat gemiddeld 3 jaar zichtbaar blijft. Dus ook mensen met een zeer gevoelige huid kunnen goed behandeld worden.

Persoonlijke aandacht

Tijdens de behandeling staan uw wensen centraal. Wij tekenen de make-up eerst altijd uit zodat u hier een goed beeld van heeft. Pas wanneer u tevreden bent gaan wij aan het werk. Zo laten wij u weer stralen!

Natuurlijk make-up, vrij van oxides

Luxury Permanente Makeup By Anna gebruikt uitsluitend natuurlijk make-up die vrij zijn van schadelijke oxides. Wij garanderen:

  • Geen conserveringsmiddelen ;
  • Geen allergieverwekkende stoffen;
  • Geen kankerverwekkende stoffen;
  • ​Getest door verschillende geaccrediteerde laboratoria. 

Permanente wenkbrauwen

Met permanente make-up wenkbrauwen geven wij u onregelmatige wenkbrauwen weer de gewenste vorm. Vol en natuurlijk, voor een sprekende oogsprong!

Permanente eyeliner

Met een door u gekozen pigmentkleur voorzien wij uw ogen van een mooie permanente eyeliner. Voor een sprekende uitstraling, subtiel of juist opvallend.

Smudgy eyeliner

Smudgy eyeliner is een uitgeschaduwde eyeliner. Dit soort eyeliner bestaat uit twee of drie kleuren en kan van donker naar licht overlopen.

Lipliner

Een lipliner voorziet uw mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat.

Full lips

Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur. Full lips omvat het volledig inkleuren van uw lippen voor een stralend resultaat!

Luxury Permanente Makeup By Anna in beeld
Contactformulier