De moderne en frisse Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

Wimperextensions specialist Zoetermeer

Kiki's Lashes

Kiki’s Lashes is opgericht door Roquita Martodikromo. Roquita is in 2016 begonnen als wimperstyliste toen ze hoogzwanger was van haar tweede kind en behoefte had aan een hobby ‘erbij’. In 2017 heeft zij zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is ze professioneel begonnen met wimpers zetten aan huis.

Nu, ruim 4 jaar later, is het tijd voor een verandering en gaat ze van het thuis werken naar het Beautyhart in het Stadshart van Zoetermeer. Een wellness centrum waar men voor allerlei schoonheids- en fitheid gerelateerde zaken terecht kan. 

Uiteraard is er in haar nieuwe wimperroom plek voor haar trouwe klanten met wie ze over de jaren een speciale connectie heeft opgebouwd, maar ze is ook nieuwsgierig naar nieuwe klanten! In haar Lash Room ontvangt Roquita jullie met plezier en worden uw wimpers met liefde behandeld!

Via de website kunt u informatie vinden over de behandelingen en kunt u ook meteen een afspraak inplannen. Mocht u er niet uitkomen kunt u ook appen naar 06-28624808 of e-mailen naar info@kikis-lashes.nl

Contactgegevens Kiki's Lashes

Amsterdamstraat 3
2711 GX Zoetermeer

06-28624808
info@kikis-lashes.nl

Foto's:
Neem contact op voor een afspraak