De moderne en frisse Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

IPL laser behandeling acne

IPL specialist in stadshart Zoetermeer

Heeft u ook last van acne en wilt u graag dat uw huid verbetert? Dan biedt de Bowie-Medical IPL-methode van Makeup by Anna uitkomst! Na een IPL acne behandeling bij onze specialisten in Zoetermeer is uw huid een stuk rustiger en minder rood. U kunt dus zichtbaar resultaat verwachten.

De IPL acne behandeling uitgelegd

Het licht van de Bowie Medical IPL vernietigt de bacterie P. Acnes waardoor de huid tot rust komt en de acne zienderogen vermindert. Het hoogenergetische licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Deze warmte bestrijdt de bacterie P. Acnes. Vooral deze bacterie is verantwoordelijk voor het ontstaan van acne.

IPL acne behandeling op maat

Een behandeling duurt ongeveer 10-15 minuten. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van ongeveer 2 weken. Afhankelijk van de ernst van de acne bepalen we bij aanvang of de kuur toepasbaar is en hoeveel behandelingen er nodig zijn met de meest optimale frequentie. Dit kan ook vaker dan 1 keer per 2 weken zijn. Doorgaans is een kuur van 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Makeup by Anna

Maandag t/m zaterdag
Zondag

09:30 - 19:00 uur
Gesloten

Voor vragen en het maken van een afspraak kunt u Anna Manoukian bereiken op:

T: 06 33 81 61 80
E: aidaarsen@hotmail.com

Contactformulier